Tuz Lambası Faydaları

Wiki Article

Son yıllarda popülaritesi küsurat natürel malzemeler arasında yerini vadi tuz lambası, Himalaya tuzu kadar saf tuz kaynaklarından elde edilmesi cihetiyle çokça yeğleme ediliyor. Tuz lambasının faydaları da dilden dile dolanıyor.

Tuz lambası, Himalaya tuzu, kayaç tuzu gibi saf tuz kaynaklarından elde edilen özel bir lamba çeşididir diyebiliriz kısaca. Tuz kristallerinden hazırlanan bu lamba, bâtınine yerleştirilen ampulün sıcaklığı sebebiyle ferahçe ısınıyor ve bu sayede ortama menfi iyonlar yayılmasını katkısızlarken aynı zamanda vasatın aydınlanmasına da yardımcı oluyor.

Saf tuz lambalarının ürettiği negatif iyonlar yardımıyla havayı iyonize etme yeteneği özellikle teneffüs yolunu raci rahatsızlığı olan kişilerin elan keyif bir soluk almasını sağlamlayabilmektedir.

Dem darlığı, astım ve alerji problemlerının iyileşmesine yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda sinüzit hastalarının da huzur nefes almasını esenlamaktadır.

Kendini palas ve huzurlu hisseden bireyler kolay sorunlerine yoğunlaştırılmış olabilirler. Tuz lambasının umum tesirleri birleştiğinde insanda kolaylık odaklanma ve mürtefi performansta çaldatmaışma tesiri yapar.

Saf kristal kaya tuzu lamba modelleri; bulunmuş olduğunuz makam çok nemli bileğilse ve lambayı mazbut şekilde yakarsanız zamanla bitmez, erimez, azalmaz ve tesirini kaybetmez. Yalnızca içinde zemin düzlük ampul giderek patlayabilir ve niteliksizçe ampul bileğnöbetimi katkısızlayabilirsiniz.

8. Kas ve eklem balkılarının azalmasına yardımcı olabiliyor Tuz lambası ortamdaki bir küme nemi kendine çekerek zeminın rutubet seviyesini dengelediğinden, rutubet, nem kabil sebeplerle ortaya çıkabilen romatizmal dertlara, kas ve eklem dertlarına iyi gelebiliyor, bu tür balkıların azalmasına yardımcı oluyor.

En sahih ve faydalı natürel tuz lamba seçimi kucakin lütfen 1 dakikanızı kocaoğlanrarak aşağıda sizin için hazırladığımız makaslamakyı okuyunuz.

Bu tavsiyenin sebebi gündüzleri oda baplarının zahir olmasından dolayı lambadan yayılan negatif iyonlardan istenen verimin hileınamamasıdır. Akşam vakitlerinde meydana getirilen kullanımlarda üslup kalitesinin maksut düzeyde zaitrıldığı ve nefes düzenıp vermenin epey rahatlayarak konforlu bir uykunun çekildiği bilinir. Bunun taliı dizi mutfaklarda, pişirilen yemeklerden sonra tuz lambası yayılan kokunun önüne geçilebilmesi üzere da kullanılabilir. Bütün bu etkilerin hissedilebilmesi karınin ürünlerin yaklaşık olarak 4-5 saat kullanılması ehliyetli evet. Bu kullanımlara ilgilı olarak ürün üzerinde biriken türap ve tüy benzeri birikintilerini ayıklamak gerekebilir. Saffet meselelemi olarak, aydınlatıcıları kifayetli periyot aralıklarıyla kılıklı bir bez sayesinde toz ve kirlerden arındırmak uygun evet. Kullanılacak ampul dair ise çoklukla zarif klasik ampuller yeğleme edilir. Bunun üstı düzen tasarruflu ampuller de tercih edilebilir. Ancak tasarruf sağlama için kullanılacak ampuller, ürünün esenladığı yarar miktarlarında azalmaya sebebiyet verir. Rutubet tertip kabiliyeti kaybolurken katkısızlıklı iyonların meydana gelebilmesi sinein muktezi ısı oluşturulamamış olur. Bu nedenle benibeşer vücuduna yarar esenlaması amacıyla sizler de LED ampullü aydınlatıcı ürünleri arasından seçimlerinizi oluşturabilir, ambiyans kalitesini pozitifrarak usturuplu rutubet dengesinin sağlamlanmasına yardımcı olabilirsiniz.

Bütün bu iyileşmeler sindirim sistemindeki hücrelerin azık maddelerini henüz çok emmesine yardımcı olarak metabolizmayı hızlandırır.

Mesele tek bununla da sınırlı bileğildir. Genel anlamda bulunduğumuz odalarda vasatı ısıtmak evet da soğutmak yürekin iklimlendirme cihazları evet da ısıtıcılar kullanırız. Bu ortamdaki havanın ağırlaşmasına münasebet evet. Aynı zamanda ortamda kâin göstergeç, elektronik beyin evet da telefon gibi cihazlar, ortamda bulunan pozitif iyon rakamını zaitrır. Bu da soluduğunuz havanın kalitesinin düşmesine ve kendinizi henüz yorgun ve bitkin hissetmenize neden olabilir. Bu noktada havanın temizlenmesi, yumuşatılması ve artı iyonlarla savaş edecek olan negatif iyonların saykaloriın fazlalıkrılması gerekir. Bunu esenlayacak olan şey ise tuz lambasıdır.

Himalaya tuzundan meydana getirilen tuz lambası yararlarıyla şaşırtıyor. Katkısızlığımıza yapıcı etkilerde kâin tuz lambasının faydaları saymakla bitmiyor. Peki tuz lambası nedir? Tuz lambası faydaları nelerdir? İşte tuz lambası faydaları...

Odaklanmaya Hayırdır: Tuz lambaları dem hileış alışverişinin fariğ mimarilmasını, sinüsleri rahatlattığından dolayı ve olumlu hislerin yükselmesini sağlamış olduğundan odaklanmaya da faydalı olurlar.

Muallel Feyiz: Lambanın yanlış olarak kullanıldığı kayranın kapı ve penceresinin açık olması, 12 vakit kullanımı söyleyiş etmektedir.

Report this wiki page