Tuz Lambası

Wiki Article

Tabii tuzdan dokumalmış ve basit bir kullanıma ehil olan kaya tuz lamba bulunmuş olduğu ortama katkısızladığı birhayli kâr vardır. Etrafına yaydığı menfi iyonlar sayesinde havadaki bakterileri öldürür ve ortama cıvıl cıvıllık katar. Bulunmuş olduğu platformın nemini üzerinde toplayan lambanın tuz yüzeyi ıslanır; bu ıslanma yardımıyla menfi iyonlar ortaya çıkmaya başlar ve odaya yayılan olumsuz iyonlar ortamın havasını değiştirir.

Tuz lambası, Himalaya tuzu, kaya tuzu kabil tabii tuz kaynaklarından elde edilen özel bir lamba çeşididir diyebiliriz kısaca. Tuz kristallerinden hazırlanan bu lamba, dâhiline yerleştirilen ampulün sıcaklığı sayesinde hafifçe ısınıyor ve bu sayede ortama menfi iyonlar yayılmasını esenlarken aynı zamanda zeminın aydınlanmasına da yardımcı oluyor.

Katıksız tuz lambalarının ürettiği olumsuz iyonlar sebebiyle havayı iyonize etme yeteneği özellikle teneffüs yolunu raci rahatsızlığı olan kişilerin elan sıkıntı bir nefes almasını katkısızlayabilmektedir.

Tuz dâhilğindeki üstelikşenler sebebiyle sindirim sistemini düzenler. Bağırsak hareketlerini kolaylaştırır. Dem dolanımının hızlanmasını sağlamlar.

Kendini sükûnet ve salim hisseden bireyler kolayca teamüllerine konsantre olabilirler. Tuz lambasının tam etkileri birleştiğinde insanda kolay odaklanma ve faik performansta çdüzenışma etkisi yapar.

10. İyi hissetmenize yardımcı oluyor Tuz lambaları ortaya yaydıkları olumsuz iyonlar sebebiyle zeminın enerjisini de bileğsoruntirebiliyor.

8. Kas ve eklem dertlarının azalmasına yardımcı olabiliyor Tuz lambası ortamdaki bir araba nemi kendine çekerek vasatın gönen seviyesini dengelediğinden, rutubet, rutubet kabilinden sebeplerle ortaya çıkabilen romatizmal ağrılara, kas ve eklem vecalarına hayır gelebiliyor, bu tür balkıların azalmasına yardımcı oluyor.

Kas Vecalarını Dindirir: Eklem ve kas ağrıları havanın nemi zait olduğu durumlarda şiddetlenir. Tuz lambalarının havadaki nemi tutma özelliği evetğu bağırsakin kas, eklem ve romatizma dertlarını da azaltır.

Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılan bütün yorumların yasal sorumluluğu yorumu karşılayıcı okura aittir ve Haberturk.com bunlardan mesuliyetli tutulamaz.

Tuz lambasının ne evetğu konusu en çok kaygı edilen konular arasında arsa allıkır. Tuzdan meydana getirilen lamba ile sağlığımıza birşu denli fayda esenlayabiliriz.

3. Teneffüs yollarına iyi geliyor Bulunduğu ortamdaki havanın temizlenmesine hamil olan tuz lambası, bu tesiri sayesinde solunum yolu problemlerine uygun geliyor.

Tuz lambası bulunmuş olduğu ortama menfi iyon göndermeye yarar. Bu iyonlar havayı temizleyici ve yenileyici etkiye sahiptir. Tuz lambasının ortama yaydığı menfi iyonlar, dem almayı kolaylaştıran bir tuz lambası etkiye de sahiptir.

Begonya Karı YouTube hatımıza da abone olarak bizlere payanda verebilir, bağ çekici mideeriklerimizi kovuşturma edebilirsiniz: Reklamlar

Son zamanlarda her yerde karşımıza çıdem Tuz Lambası Ne İşe Yarar? sorusunu aklımıza getiriyor. Rastgele bir mekanda olan bir tuz lambasının konue yaraması yürekin sıra boyu tasarrufı referans ediliyor.

Report this wiki page