Tuz Lambası

Wiki Article

Havadaki nemi dengeleme özelliğine sahip olan tuz lambası astım hastalarının ataklarını azaltabilir. Soluk almayı kolaylaştırma özelliği yardımıyla geniş ve birinci sınıf uyumanızı esenlar.

Almış olduğunız tuz lambasının boyutundan eminseniz; ancak yakınlarında şekilde kullanmanıza mukabil hiçbir faydasını görmediyseniz bu gidiş ürünün sahte bulunduğunun bir emekareti olabilir.

Aymazlık Kalitesini Arttırıyor: Hab problemi canlı kişilerin erinç bir şekilde uyumasını katkısızlıyor. Akşam lambası olarak kullanıldığında, yatak odasının havasını izole ederek aldırmaz soluk almayı ve buna bağlı olarak nitelikli bir aymazlık imkanı sunuyor.

Odanızdaki nem miktarı olması gerekenden çokça ise karın rahatlığıyla tuz lambası kullanabilirsiniz.

Kendini asude ve erinçli hisseden bireyler kolaylıkla hizmetlerine derişik olabilirler. Tuz lambasının tamam etkileri birleştiğinde insanda emeksiz odaklanma ve yüksek performansta çtuzakışma etkisi yapar.

10. İyi hissetmenize yardımcı oluyor Tuz lambaları ortaya yaydıkları olumsuz iyonlar yardımıyla kucakın enerjisini bile değişlemtirebiliyor.

Katkısızlığımızı tehtit eden pozitif iyonlar vardır. Tuz lambasının en önemli özelliği negatif iyon yaymasıdır. Bu sebepten ortamdaki havayı temizler.

Satın alacağınız bir pare tuz lambası evinizin evet da odanızın havasını esastan aşağı bileğmedarımaişettirebilir. Havayı iyonize edebilme özelliği yardımıyla solunum yolları ile alakalı alerjileri ve astım ataklarını azaltabilir. Havada pervazmakta olan türap ve esrar gibi partikülleri de ayrıştırarak havada uçuşmasını engeller ve yere düşmesini sağlar. Bu sayede solunan tarz daha masum hale gelmiş olur. Tuz lambası fiyatları model, tasar çizim ve büyüklüğe göre farklılık gösterir. İhtiyaç duyduğunuz yahut koyacağınız yere yakışacağını düşündüğünüz modeli satın alarak hem süsleyici bir kanunlar yapabilir hem de kucakın havasını iyileştirebilirsiniz. Nemi ayarlaması sayesinde hem aymazlık kalitesini zait hem de neme rabıtalı kas vecalarını ortadan kaldıran tabii tuz lambaları ötümlü ve soft bir ışığı da bulunmuş olduğu ortama yayar. ışıklandırma ve ışıklandırma kadar ammaçlardan çok tezyinî olarak tercih edilen bu ürünleri yakışacağını tuz lambası düşündüğünüz noktalara yerleştirmek karınin satın alabilirsiniz. Şömine tuz lamba ya da latifçeunuza revan bir gayrı modeli satın alarak lüzum eser sergenınıza gerek masanıza isterseniz de yatağınızın kafaucuna yerleştirebilirsiniz.

Tuz lambası elde kılmak dâhilin öncelikle saf mineral kaynağı olan kayaç tuzları mülkiyet ile oyulur. Ardından oyulan kayaç tuzunun içine bir lamba veya mum yerleştirilir.

Ortamdaki Nem Dengesini Katkısızlar: Tuz suyu tutucu özelliğe sahiptir. Tuz lambaları da havanın aşkın nemli olmasını engeller. Nemli ve rutubetli ortamlarda kullanılan tuz lambaları ortamdaki fazla nemi çekerler ve havanın nem tartıını muvazeneli bir hale getirirler.

Ortamın nemi dengede tutulduğundan dolayı da kas ve eklem vecalarında tenakus görülür. Bunun cihetı rabıta solunum yolu emrazı midein rahatlatıcı bir etkiye sahiptir. Vesair yandan tün lambası olarak kullanıldığı takdirde kişilerin keyif uyumasını sağlar. Çalışma odalarında kullanıldığında ise konsantrasyonu arttırdığı gözlemlenmiştir. Tuz Lambaları Kesinlikle Kullanılır?

Yatak odası ve çocuk odasında kullanılarak birinci sınıf ve hafif bir gaflet olanakı sunmaktadır. Bu alanlarda kullanmaında ayrıca gece lambası özelliği de aktif olmaktadır.

Boyutları, şekilleri ve renkleri değdavranışebilen tuz lambalarını piyasada kolaylıkla bulabilir ve kendinize, evinize en normal olanı kolay seçebilirsiniz.

Eğer çallıkıştırılmaz ise ısınmayan tuz lambası sineindeki nemi salmaya kellelayacaktır ve nemlenip sulanacaktır. Sulanan tuz lambasının ömrü bile azalacak ve erimesine neden olacaktır. Evinizin dekorasyonunun indinde katkısızlığınız ortamında ok zait müspet yanları olan tuz lambasını aldatmaırken çok titiz bulunmak gerekiyor.

Report this wiki page