Tuz Lambası

Wiki Article

Havadaki nemi dengeleme özelliğine ehil olan tuz lambası astım hastalarının ataklarını azaltabilir. Nefes almayı kolaylaştırma özelliği yardımıyla huzur ve nitelikli uyumanızı katkısızlar.

Aldığınız tuz lambasının boyutundan eminseniz; fakat selim şekilde kullanmanıza karşın tek faydasını görmediyseniz bu kondisyon ürünün düzme bulunduğunun bir işçilikareti kabil.

Doğal tuz lambalarının ürettiği menfi iyonlar sayesinde havayı iyonize ika yeteneği özellikle solunum yolunu ilgilendiren rahatsızlığı olan kişilerin elan içi geniş bir nefes almasını sağlayabilmektedir.

Soluk darlığı, astım ve alerji problemlerının iyileşmesine yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda sinüzit hastalarının da huzur dem almasını sağlamlamaktadır.

4. Erke seviyesini artırıyor Tuz lambası, yaydığı negatif iyonlar sebebiyle ortamdaki oksijenin artmasını esenlıyor. Oksijenin artması ise vücuda erke verirken insanların kendilerini daha zinde hissetmesine de koltuk oluyor.

Himalaya ya da Çankırı tuzundan yapılan tuz lambaları, kullanıldığı alandaki insanların esenlıkları üzerinde pozitif etkiler oluşturduğu bilinmektedir. Etrafa yaydığı olumsuz iyonlar ile bulunmuş olduğu çevrenin atmosferini bileğmedarımaişettirmektedir. Yaydığı negatif iyonlar kişinin dem almasını kolaylaştırmasının kanatı gün kişi sağlığı üzerinde bile mefret faydaları vardır. Tuzun nem emme özelliği sayesinde lambanın bulunduğu ortamların rutubet dengesi sağlamlanır.

Fevkda da anlattığımız kabilinden tuz gönen çekici bir özelliğe sahiptir ve bu sebeple çok nemli ortamlarda uzun müddet durması halinde lamba pert görür. şayet aşırı neme sunulan kalmasına karşın tuz lambanızda bir değişiklik, bozulma olmuyorsa bu da yapmacık olabileceğine alışverişarettir.

Tam Rantabilite: Lambanın kullanıldığı sahaın kapı ve penceresinin kapalı olması, 24 saat tam kullanılmasını ifade edilmektedir.

Tuz lambası elde eylemek ciğerin öncelikle saf mineral kaynağı olan kaya tuzları eloğlu ile oyulur. Arkası sıra oyulan kaya tuzunun derunine bir lamba veya mum yerleştirilir.

Ortamdaki Nem Dengesini Esenlar: Tuz suyu tutucu özelliğe sahiptir. Tuz lambaları da havanın aşkın nemli olmasını engeller. Nemli ve rutubetli ortamlarda kullanılan tuz lambaları ortamdaki şu denli nemi çekerler ve havanın nem tahminını tartılı bir hale getirirler.

Aynı zamanda evinizde rutubet ya da nem kabilinden problemler yaşıyorsanız, yine bu sorunların giderilmesi yerine doğal tuz lambası kullanabilirsiniz. Tuz lambaları mutfaklarda oluşan ağırbaşlı aşındırmak kokularının giderilmesi derunin de kullanılabilir.

Bir yandan iyileştiğinizi hissederek bir yandan da ortama bu sakin ışıkla gelen dinginliği hissedebilirsiniz. Süsleyici olarak dilediğiniz yere koyabileceğiniz ürün aynı zamanda muayyen kafalı esenlı problemlerınıza da güzel gelebilir. Tuz lambası 5 kilo ya da 10 kilo ürünlerini seçerek astım evet da alerji kabil istenmeyen durumları da bir nebze azaltabilirsiniz. İyonları yapıcı yönde değanlayıştirmesi sebebiyle teneffüs suretiyle ilişkin rahatsızlıklar yaşayanlar muhtevain berenarı faydalı olduğu aşina ürünü, astım atakları geçiriyorsanız yeğleme edebilirsiniz. Böylece aldığınız nefesi bir zaman henüz nitelikli hale getirebilir ve uykunuzun daha kaliteli olmasını esenlayabilirsiniz. Aşırı nemden dolayı oluşabilecek kas balkılarının da önüne geçen bu katıksız ürünler tün lambası olarak da kullanılabilir. Geceleyin lambası olarak kullanıldığında hem loş ve dinlendirici ışığından faydalanmış olursunuz hem bile esenlıklı özelliklerinden dolayı uykunuzun daha mümbit hale gelmesini katkısızlarsınız. Natürel malzemeden konstrüksiyonlmış bu dizayn ürünlere sahip tamamlanmak bağırsakin sayfamızı inceleyebilir ve sipariş kaydınızı kolayca oluşturabilirsiniz. Bununla bu arada yeni abajur modellerimize bakabilirsiniz.

Renk seçeneği olarak umumi olarak beyaz zehir veya degaje sarı tonlara malik kaya tuzları bulunurken kıpkızıl renklerin tuz lambası bilge evetğu dekorlarda gri renkli Çankırı tuz lambalarını yeğleme edebilirsiniz.

Tuz havadaki nemi çeker ve muhtevaindeki lamba yardımıyla havadaki nemi dengeler bu yüzden nemin sebep olduğu kas ağrılarını azaltır.

Report this wiki page