Tuz Lambası Faydaları

Wiki Article

1. Havayı arındırıyor Tuz lambası muhtevaindeki ampul yardımıyla ısınarak havaya olumsuz iyonların yayılmasını esenlıyor demiştik.

Özellikle astım hastalarının gamsız etmesini sağlayan tuz lambaları, nefes almayı rahatlatır ve kolaylaştırır.

Havanın saf olmasını sağlayıcı negatif iyonlar üreten tuz lambası dikkati toplamayı kolaylaştırır.

Odanızdaki nem ölçüı olması gerekenden ziyade ise hatır rahatlığıyla tuz lambası kullanabilirsiniz.

Kendini içi geniş ve refahlı hisseden bireyler kolay aksiyonlerine yoğun olabilirler. Tuz lambasının tamam etkileri birleştiğinde insanda emeksiz odaklanma ve mürtefi performansta çkızılışma etkisi yapar.

İyi kalitede ki bir tuz lambaları çın türde bir ampul ile gelecektir ancak ampul kalitesi ne olursa olsun böylece bunlarında bir ömrü olacağından ve belirli bir müddet sonrasında değişlemtirmeniz gerekeceğini unutmayın.

8. Kas ve eklem ağrılarının azalmasına yardımcı olabiliyor Tuz lambası ortamdaki bir tomar nemi kendine çekerek âlemın rutubet seviyesini dengelediğinden, rutubet, rutubet üzere sebeplerle ortaya çıkabilen romatizmal ağrılara, kas ve eklem balkılarına yerinde gelebiliyor, bu tür ağrıların azalmasına yardımcı oluyor.

şayet geceli gündüzlü olarak bilgisayar başında çallıkışıyorsanız, bilgisayarınızın cihetına koyacağınız bir tuz taşı lambası, bilgisayarınızın yaydığı radyasyondan ve zararlı enerjiden asgari seviyede etkilenmenizi katkısızlar.

Tuz lambalarının gayrı bildiğimiz lambalardan en önemli başkalıkı esenlik ya da şifa amacıyla kullanılıyor olmasıdır.

5 milyon'dan bir tomar kişinin kovuşturulma etmiş olduğu Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

özge bir tanılamamla ışığın çeşitli boyutlarda ve ağırlıklarda kesilen kristal kaya tuzu ile birleştirilmesi ile ortaya çıdem akşam lambasıdır.

Tuz lambası ne meselee yarar, ne hastalıklara çok gelir sorularını bu yazımızda cevapladık. Sorularınızı ve yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Stres ve uyku düzenine faydası olan bu ürünü çkızılışma odanızda ya da döşek odanızda kullanabilirsiniz. Etrafa yaydığı negatif iyonlar sayesinde kasa tuz lambası tuz lamba ortamdaki havanın nötrleşmesini sağlar. Negatif iyon kaynağı olmasının canipı teselsül ortamdaki aşırı nemi azaltır. Çalışma odalarında kullanıldığında kişinin elan rantabl çallıkışmasını katkısızlarken; döşek odasında kullanıldığında ise aymazlık kalitesini arttırır.

Tuz lambasının faydaları herkesi şaşırtacak denli fazladır. Tuzdan yapılan bir tür lamba olan tuz lambasına son yıllarda kaba bir bağ duyulmaktadır.

Report this wiki page