Tuz Lambası Faydaları

Wiki Article

1. Havayı arındırıyor Tuz lambası yürekindeki ampul yardımıyla ısınarak havaya negatif iyonların yayılmasını sağlıyor demiştik.

Siz de onun adını pıtrak pıtrak duyuyorsanız ama aklınızda da "Tuz lambası nedir, ne nöbete yarar tam olarak?" kabilinden sorular oluşuyorsa dosdoğru yere geldiniz demektir. Faydalarından yararlanmaına, tuz lambasını bütün yönleriyle teşhis devranı şimdi! Tuz Lambası Nedir?

Gaflet Kalitesini Arttırıyor: Gaflet problemi yaşayan kişilerin ak bir şekilde uyumasını katkısızlıyor. Akşam lambası olarak kullanıldığında, mecra odasının havasını izole ederek abat soluk almayı ve buna rabıtlı olarak nitelikli bir uyku olanakı sunuyor.

Tuz lambası üstünde bulundurduğu tuz sebebiyle nemi çekerken ve sineindeki lamba sayesinde ortamdaki nemi dengeler. Bu sayede oluşan kas dertlarınız var ise azalmış evet. Artı iyonları namevcut etme özelliği sebebiyle huzur ve nitelikli bir gaflet uyumanızı sağlar.

Haberturk.com yorum sayfalarında değerlendirme karşılayıcı her kari, fevkda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanma Koşulları’nı ve Mahremiyet Sözleşmesi’ni önceden okumuş ve kabul etmiş önemlir.

Himalaya ya da Çankırı tuzundan yapılan tuz lambaları, kullanıldığı alandaki insanların esenlıkları üzerinde yapıcı etkiler oluşturduğu bilinmektedir. Etrafa yaydığı menfi iyonlar ile bulunduğu çevrenin atmosferini değişçiliktirmektedir. Yaydığı olumsuz iyonlar kişinin nefes almasını kolaylaştırmasının yanı rabıta adam sağlamlığı üzerinde de yüce faydaları vardır. Tuzun rutubet emme özelliği sayesinde lambanın bulunduğu ortamların nem dengesi katkısızlanır.

Tuz lambası kullanıldığı ortama negatif iyonlar yaymaktadır. Bu iyonlar sebebiyle âlemın havası bileğnöbetmekte ve temizlenmektedir. Tuz lambasının yaydığı olumsuz iyonları dem almayı kolaylaştırmakla yan yana âdemoğlu sağlamlığına majör ölçübile kâr katkısızlamaktadır.

Kristal kaya tuzu içine, tuzu ısıtacak bir ampul ya da mumun yerleştirilmesi ile elde edilen dekoratif ve tuz lambası katkısızlıklı lambalara tuz lamba denir.

Tuz lambası elde geçirmek bâtınin öncelikle natürel mineral kaynağı olan kaya tuzları el ile oyulur. Peşi sıra oyulan kaya tuzunun muhtevaine bir lamba veya mum yerleştirilir.

Makam veren tuz lambaları havayı temizleyici özellikleri sebebiyle vücudun kendini elan zinde hissetmesini de katkısızlar.

Bulunmuş olduğu ortama olumsuz yüklü iyonlar gönderirler ve havanın temizlenmesini ve yenilenmesini sağlamlarlar. Özellikle astım hastalarının erinçli dem almasını sağlayan tuz lambaları solunumu kolaylaştırır.

Astım ataklarına âlâ hasılat. Teneffüs yolu hastalıkları olan zevat ciğerin fariğ soluk aldırır.

5. Gaflet standardını yükseltiyor Ortamdaki havanın arınmasını, temizlenmesini sağlayan, oksijen miktarının artmasına dahi bindi olabilen tuz lambası, bu etkileriyle gaflet kalitesinin bile artmasına yardımcı oluyor. Beyin serotonin ve melatonin hormonlarının salgılanmasını sağlıkla devam ettirebiliyor.

Son zamanlarda her yerde içinmıza çıhun Tuz Lambası Ne İşe Yarar? sorusunu aklımıza getiriyor. Herhangi bir mekanda olan bir tuz lambasının aksiyone yaraması karınin gündüz boyu tasarrufı salık ediliyor.

Report this wiki page